Workshop | Hoofd Opruimen

(groepsverband)


Hoe breng jij orde in de chaos?

Hoe hou je het overzicht in je drukke leven?

Hoe creëer je rustmomenten voor jezelf?

De Workshop Hoofd opruimen is geschikt voor iedereen ( ouders en kinderen) die wel wat meer rust en ruimte kunnen gebruiken in hun hoofd. 

In je leven heb je een hoop verantwoordelijkheden en daarnaast moet je zorgen dat het goed loopt in je gezin, het huishouden, je werk, boodschappen doen, je eigen hobby's en die van je kind(eren) en ga zo maar door.

Wat ik veel hoor van ouders en kinderen, is dat het vol is in hun hoofd en dat er eigenlijk niks meer bij kan. Alles is teveel en daaruit ontstaat vaak irritatie, boosheid, frustratie en dat reageer je dan weer af. Natuurlijk onbedoeld, maar toch gebeurt het!

 

Tijdens de Workshop Hoofd Opruimen ga je creatief (je hoeft hiervoor geen creatief talent te zijn, want alles wat je tekent/schrijft/krast is oké) aan de slag om orde in de chaos van je hoofd te creëren. Je krijgt inzicht in wat jou allemaal bezig houdt in je hoofd en je ontdekt hoe je weer ruimte en rust in je hoofd krijgt en de baas wordt van je eigen gedachten. Zonder dat je je deze hoeft te vertellen.

 

Na de Workshop van max. 2 uur merk je gelijk resultaat en weet je hoe je dit in de toekomst zelf kan doen, zowel voor jezelf als met je kind(eren). Daarnaast is deze workshop heel gezellig!

Zorg goed voor jezelf!

En zorgt indirect ook goed voor je gezin!

Iedereen heeft er profijt van als jij als ouder overzicht en rust hebt.

 

Boek nu een 'Workshop Hoofd opruimen' bij Kindercoach Marjolein en ontvang als gastvrouw een leuke attentie.
Als gastvrouw nodig je minimaal 4 en maximaal 8 personen uit bij jou thuis, waar ik de workshop zal begeleiden.

Bij 8 personen betaal je slechts € 25,- per persoon!

Hoe prettig zou het zijn als je weer ruimte hebt in je hoofd?  Je meer rust ervaart, weer overzicht hebt en anders gaat reageren.

 

Mail gelijk naar marjolein@kindercoachzeewolde.nl om een Workshop "Hoofd Opruimen" in te plannen en dan kom ik binnenkort bij jou thuis!


Of neem contact met mij op via onderstaand contactformulier: