Tarieven & Tijden 2020

“De beste investering is investeren in je kind”Mijn praktijk is geopend op afspraak van Maandag t/m Vrijdag van 9.00 - 17.00 uur (en op afspraak op de zaterdag).

 

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u deze uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren of verzetten. Anders worden de kosten in rekening gebracht.


Intakegesprek

€40,-
Max. 1 uur

  Kindercoaching   

€65,-

Ondersteuning per sessie/uur

Coachingstraject

€325,-

Intake gesprek + Traject van 5 Sessies

Betalingen

Na elke sessie ontvangen jullie een factuur met betaalgegevens.

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld.

Vergoedingen

Kindercoaching wordt meestal niet vergoed door zorgverzekeraars. De kosten van kindercoaching vallen niet onder primaire ziektekosten.

 

Soms worden ze geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een pakket 'alternatieve zorg'. Er zijn gelukkig steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in aanvullende verzekeringspakketten.

 

Mogelijk kun je de coaching kosten opvoeren bij de jaarlijkse belasting aangiften. Ik adviseer je hiervoor contact op te nemen met de belastingdienst of je fiscaal intermediair.

 

Vaak kan coaching betaald worden uit Persoons Gebonden Budget (PGB). Voor meer informatie hierover adviseer ik je contact op te nemen met het zorgloket van jullie gemeente.