Even voorstellen

' Want we zijn bijzonder, precies zoals we zijn. Jij, ik, allemaal! '


 

Marjolein Patz

K

indercoach

 

Ik ben Marjolein Patz (1983), oprichtster van praktijk Kindercoach Marjolein | Zeewolde. Ik ben kindercoach en moeder van een dochter (2009) en een zoon (2011). Daarnaast werk ik nog bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk.

Na de middelbare school heb ik de opleiding verpleegkunde gevolgd. Ik heb toen met heel veel plezier een aantal jaar in de verpleging gewerkt. Ik riep altijd al, dat wanneer ik het geluk zou hebben om kinderen te mogen krijgen, ik heel graag fulltime moeder wilde zijn. 

Dat geluk dat had ik! Na 7 volle jaren met veel plezier fulltime moeder te zijn geweest, was het tijd om mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ik ging weer aan het werk, bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Daarnaast was ik op de basisschool van mijn kinderen een veel gezien gezicht als vrijwilliger.

Gezien de ervaringen vanuit mijn eigen gezinssituatie is mijn ervaring dat er thuis of op school simpelweg niet altijd de ruimte is om met de behoeften van het kind aan de slag te gaan. Daarom bied ik als kindercoach deze ruimte en tijd.

Voor mij was het volgen van de opleiding tot kindercoach dan ook een logische stap. Ik wilde mijzelf op dit gebied verder ontwikkelen en kinderen gaan begeleiden. 

Naast de opleiding die ik gevolgd heb tot kindercoach neem ik ook deel aan verschillende trainingen om mijzelf verder te ontwikkelen.

 

"Als coach probeer ik samen met het kind en de ouders op een praktische en laagdrempelige wijze aan de slag te gaan zodat ze weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan".