Even voorstellen

' Want we zijn bijzonder, precies zoals we zijn. Jij, ik, allemaal! '


 

Marjolein Patz

Kindercoach

& NLP en Kids Practioner

 

Ik ben Marjolein Patz (1983), oprichtster van praktijk Kindercoach Marjolein | Zeewolde. Ik ben kindercoach, NLP & Kids Practioner en moeder van een dochter (2009) en een zoon (2011). Daarnaast werk ik bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in Harderwijk als jeugdprofessional (-9 maanden - 4 jaar) & jeugd- en gezinswerker (4-18 jaar).

Na de middelbare school heb ik de opleiding verpleegkunde gevolgd. Ik heb toen met heel veel plezier een aantal jaar in de verpleging gewerkt. Ik riep altijd al, dat wanneer ik het geluk zou hebben om kinderen te mogen krijgen, ik heel graag fulltime moeder wilde zijn. 

Dat geluk dat had ik! Na 7 volle jaren met veel plezier fulltime moeder te zijn geweest, was het tijd om mijzelf verder te gaan ontwikkelen. Ik ging weer aan het werk, bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Daarnaast was ik op de basisschool van mijn kinderen een veel gezien gezicht als vrijwilliger.

Gezien de ervaringen vanuit mijn eigen gezinssituatie heb ik ondervonden dat er thuis of op school simpelweg niet altijd de ruimte is om met de behoeften van het kind aan de slag te gaan. Daarom bied ik als kindercoach deze ruimte en tijd. 

Voor mij was het volgen van de opleiding tot kindercoach dan ook een logische stap. Vanuit mijn visie dat iedereen zijn of haar leven (nóg) leuker en makkelijker kan maken ben ik mijn eigen praktijk begonnen waarin ik kinderen en hun ouders coach middels NLP (Neuro Linquïstisch Programmeren).  

Door mijn eigen ervaringen weet ik nu dat het leven een stuk makkelijker en leuker kan zijn dan het soms lijkt. Ik gun iedere ouder het plezier, zoals ik dat zelf ervaar in de opvoeding van mijn kinderen.

In mijn praktijk begeleid ik niet alleen kinderen, maar ook hun ouders. Daarnaast biedt ik ook NLP workshops aan voor ouders. 

Naast de opleiding die ik gevolgd heb tot kindercoach en NLP & Kids Practioner neem ik ook deel aan verschillende trainingen om mijzelf verder te blijven ontwikkelen. Op dit moment (2023) studeer ik af voor 'Bachelor of Social work' (jeugd) en 'Bachelor of Science - Verpleegkunde' aan het Windesheim in Zwolle.

 

"Een kind leert met NLP om positief en vrij in het leven te

staan, mét een juiste dosis van zelfvertrouwen".