Als je kind niet lekker in zijn/haar vel zit.

Gepubliceerd op 14 maart 2019 om 10:00

Soms is het gewoon zo dat je kind even niet zo lekker in zijn vel zit.

Vaak is het voor ouders niet duidelijk wat hiervan de oorzaak is. Je voelt je als ouders machteloos, verdrietig en onzeker.

Waarom voelt jouw kind zich nu zo? Waarom jouw kind? Ligt het aan jouw als ouder?

 

Het maakt je verdrietig. Je hebt zelf al van alles geprobeerd, maar je krijgt het niet voor elkaar om je kind zich beter te laten voelen.

Als kindercoach kan ik jullie kind hierin begeleiden. Aan de hand van gesprekken met het kind maar ook spelenderwijs en door creatieve bezigheden kan ik samen met jullie kind opzoek gaan naar het “probleem” en de oplossing hiervan. Want het probleem mag er zijn en daar is ook aandacht voor. Daarna ligt vooral de focus vooral op de oplossing.

Soms is maar een hele kleine oplossing nodig om een heel groot verschil uit te maken.

Al na een aantal sessie zal jullie kind zich beter in zijn vel voelen en zal je thuis ook het verschil gaan merken. Wat wil je als ouders nog meer? Iedere ouder wil toch dan zijn/haar kind gelukkig is en zich goed voelt.

Mochten jullie er thuis, samen niet uitkomen, ik denk graag met jullie mee!

 

Jullie zijn van harte welkom voor een GRATIS kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij in de praktijk, telefonisch of via de computer.

 

Kan ik jullie helpen? Neem dan contact met mij op.

www.kindercoachzeewolde.nl | marjolein@kindercoachzeewolde.nl of bel mij op 06 513 22 172  (of stuur mij een berichtje via whatsapp).

“Soms zijn er kinderen die gewoon even niet zo lekker in hun vel zitten

en daar kan ik een helpende hand in bieden”

Marjolein Patz - Kindercoach