Heeft jouw kind het gevoel niet goed genoeg te zijn?

Durft het niet voor zichzelf op te komen?

Gaat jou kind niet met plezier naar school en durft het geen vinger op te steken in de klas of is het bang om de beurt te krijgen?


Voel jij je machteloos als ouder?

Omdat je kind niet lekker in zijn vel zit en zich vaak onzeker voelt, verdrietig is of omdat het elke morgen weer een strijd is om je kind naar school te krijgen.

 

 

Wil jij graag praktische tips om het zelfvertrouwen van je kind te laten groeien?

Waarmee je direct resultaat zult ziet?

Schrijf je dat in voor mijn wekelijkse GroeiTips. Elke maandag ontvang je van mij per mail een handige tip die je direct thuis kunt toepassen waarmee je het zelfvertrouwen van je kind laat groeien.

Bonus: Gratis E-Book met hierin de eerste 9 tips!


Stel je voor dat jouw kind zich weer gelukkig voelt, zelfverzekerd is en met plezier naar school gaat.Kindercoaching helpt bij:

♥ Het vergroten van het vertrouwen in zichzelf en anderen.

♥ Het verbeteren van een negatief zelfbeeld.

♥ Het leren omgaan met emoties

♥ De bevordering van de concentratie en het leren ontspannen.

♥ Het wegnemen van angst (denk bijvoorbeeld aan faalangst).

♥ De verbetering van sociale vaardigheden / Vrienden maken

♥ Pestproblematiek

♥ Het verminderen van piekeren

♥ Het verwerken van verdriet (bijvoorbeeld bij overlijden of ziekte).

♥ Om leren gaan met veranderingen in de gezinssituatie (scheiding / verlies / verhuizing)

♥ Het behandelen van gedragsproblemen (zoals liegen, boosheid en/of agressie).

♥ Het leren omgaan met gevoeligheid en hoog sensitiviteit.

♥ Het moeilijk in slaap kunnen komen.

♥ Leren om te gaan met huiswerk, maken van een spreekbeurt / Boekbespreking

"Een kind heeft een beeld of een idee over zichzelf. Invloeden van buitenaf spelen hierin mee. Het mooie van kinderen is dat ze geloven in mogelijkheden. Wat wil het kind kunnen? Hierbij kan ik ondersteunen "

Kindercoach Marjolein

Meest Recente Blogs


Corona, scholen dicht, kinderen thuis, help!

We zitten midden in een uitzonderlijke situatie waarin het voor vele gezinnen een hectische periode is met veel onrust. Veel ouders moeten thuis werken, de kinderen bezig zien te houden en ervoor zorg dragen dat het schoolwerk iedere dag wordt gemaakt.

Lees meer »

Leer je kind dat emoties er mogen zijn

Regelmatig hoor ik ouders tegen hun kind zeggen: ‘Stel je niet zo aan, zo erg is het toch niet.’ Of ‘Moet je hier nu om huilen?’ Hoewel dit ongetwijfeld goed bedoeld zal zijn, kan een kind dit opvatten als een emotie die er niet mag zijn, met alle gevolgen van dien.

Lees meer »

Ouders en NLP, goed idee!

Als NLP Kindercoach en moeder van 2 kinderen weet ik als geen ander dat iedereen die met kinderen te maken heeft wel eens hulp kan gebruiken bij de opvoeding. Want opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Als ouder ervaar je vast wel eens hoe pittig het soms is om je kind groot te brengen. Je zoekt naar een opvoed methode die het beste voor jullie werkt. Net als je denkt dat je het snapt en het werk, dan komt je kind weer in een nieuwe levensfase met de daarbij behorende uitdagingen.

Lees meer »

Opvoeden is niet makkelijk!

Ik word er echt gek van, keer op keer moet ik voor politieagent spelen. Ik kan er niet meer tegen. Waarom luisteren ze nou niet gewoon? Waarom moet ik constant boos op ze worden?  Ben ik wel een goede ouder? Waarom lukt het andere ouders wel? Dit zijn uitspraken die ik als Kindercoach vaak hoor.

Lees meer »

Kindercoach Marjolein is aangesloten bij Ziizorg